ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Με κοινοβουλευτική του Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης κατέθεσε την επιστολή του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – Η ΕΝΩΣΗ, που αφορά την απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ για συμψηφισμό των ποσών των Κρατικών Ενισχύσεων που δίδονται σε παραγωγούς διαφόρων Τομέων, με τις επιστρεπτέες προκαταβολές που έχουν λάβει.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή με δεδομένη την κατάσταση που βρίσκεται ο πρωτογενής τομέας με τα εξοντωτικά κόστη διαβίωσης και παραγωγής είναι παράλογο να συμψηφίζονται οι ενισχύσεις ειδικά σε πυρόπληκτους παραγωγούς την στιγμή μάλιστα που οι μη κατά κύριο επάγγελμα παραγωγοί που ήταν πυρόπληκτοι δεν ενισχύθηκαν.

Ο Αλ. Χαρίτσης ζητά ενημέρωση από το ΥΠΑΑΤ για τις ενέργειες που προτίθεται να προβεί για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, αλλά και για την περαιτέρω ενίσχυση των παραγωγών, ειδικά των πυρόπληκτων, με δεδομένη την κατάσταση που βρίσκεται ο πρωτογενής τομέας με τα εξοντωτικά κόστη διαβίωσης και παραγωγής.

Αναλυτικά η επιστολή του του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – Η ΕΝΩΣΗ, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις