ΣΠΑΡΤΗ. Kανένα ίχνος ακόμα από την ηλικιωμένη κ. Ανθή που χάθηκε χθες στην περιοχή Θεολόγου Σπάρτης. Πάσχει από άνοια. Μεγάλη είναι η ανάγκη από ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην αναζήτησή της. Όσοι περισσότεροι τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανή.

Η ηλικιωμένη της φωτογραφίας κ. Ανθή χθες το απόγευμα βρισκόταν σε κτήμα στην περιοχή Γούβες Θεολόγου Σπάρτης. Εξαφανίστηκε καθώς πάσχει από άνοια. Από χθες ισχυρές δυνάμεις Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, η Ομάδα Διάσωσης, πολίτες, αναζητούν την ηλικιωμένη σε ένα δύσκολο και απέραντο ανάγλυφο. Εντοπίζουν τις έρευνες στην περιοχή από Γούβες προς Καλύβια Θεολόγου και όχι μόνον αφού αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει οποιαδήποτε κατεύθυνση. Όσο περνούν οι ώρες και αν δεν εντοπιστεί την ημέρα οι ελπίδες μειώνονται. Στην αναζήτηση επιστρατεύτηκαν και drone ενώ όσοι γνωρίζουν καλά την περιοχή καλούνται να συνδράμουν το έργο εντοπισμού της.

Όποιος έχει κάποιο στοιχείο που να βοηθήσει και όχι να αποπροσανατολίσει τις δυνάμεις μπορεί να τηλεφωνήσει στο τηλ. 6944364446 (Σοφία Χίου)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις