ΜΕΣΣΗΝΗ. Ο 50χρονος που τις τελευταίες ώρες έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την πράξη του, παρότι έστησε ενέδρα στη γυναίκα με την οποία έφερε στον κόσμο τέσσερα παιδιά, το πρωί και λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη του πήγε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί η 49χρονη.

Εκεί οι αστυνομικοί που από την πρώτη στιγμή τον θεωρούσαν ως τον βασικό ύποπτο τον προσήγαγαν στο τμήμα και άρχισαν να τον ανακρίνουν. Ο 50χρονος που από ότι φαίνεται είχε σχεδιάσει εδώ καιρό την πράξη του αρχικά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του.

Οι αστυνομικοί όμως, την ώρα που τον ανέκριναν είχαν στην κατοχή τους όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν. Μάλιστα του ανέφεραν ότι είχε νοικιάσει αυτοκίνητο με το οποίο πήγε σούπερ μάρκετ από το οποίο προμηθεύτηκε το άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ).

Έτσι στη συνέχεια ομολόγησε την επίθεση του έξω από το χώρο εργασίας της πρώην συζύγου στο χωριό Ανάληψη της Μεσσήνης. Υποστήριξε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την ενέργεια εξαιτίας οικονομικών διαφορών που είχε με τη 49χρονη ενώ ανέφερε ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

Περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις σκηνές που εκτυλίχτηκαν γύρω στις τέσσερις και μίση έξω από το καθαριστήριο ρούχων στο όποιο εργάζεται η πρώην σύζυγος του ανέφερε ότι είχε ποτίσει ένα πανί με το καυστικό υγρό το οποίο το χρησιμοποίησε στο πρώτο στάδιο της επίθεσης του.

«Μόλις έφτασε την πλησίασα και προσπάθησα να την βάλω στο πρόσωπό το πανί με το υγρό. Αυτή αντιστάθηκε και άρχισε να με χτυπάει. Τότε εγώ νευρίασα και την πέταξα όλο το υγρό στο πρόσωπο» είπε κατά τη προανακριτική διαδικασία στους αστυνομικούς ο 50χρονος.

O κατηγορούμενος πριν λίγη ώρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Καλαμάτας ο οποίος αφού του ασκήσει διώξεις στη συνέχεια αναμένεται του δώσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις