ΣΠΑΡΤΗ. Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/11 στο γραφείο του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, με πρωτοβουλία του δημάρχου, παρουσία της αντιδημάρχου Γεωργίας Δεδεδήμου και της γ.γ του Δήμου, Μαρίας Χάντζου.

Σκοπός, να συζητηθεί,

  • «η δυνατότητα πραγματοποίησης σειράς μουσικών εκδηλώσεων στον Δήμο με τη συμμετοχή τοπικών ωδείων, χορωδιών και φορέων,
  • η δυνατότητα γενικότερης και τακτικότερης συνεργασίας μεταξύ όλων των μουσικών οργανώσεων και πρωτοβουλιών στην περιοχή».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε «σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα», συμμετείχαν εκπρόσωποι του Μουσικού Γυμνασίου, του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος, ωδείων και χορωδιών και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας ώστε να οργανωθούν

  • μουσικές και χορωδιακές εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία και σε άλλα μέρη της πόλης το προσεχές διάστημα.

Τον κεντρικό σχεδιασμό των εκδηλώσεων θα έχει το ΝΠΠΠ του Δήμου Σπάρτης.

Ο Δήμαρχος επισήμανε στους παρευρισκόμενους πως, «Θα ήταν πολύ θετικό να αναδείξουμε ένα τέτοιο μοναδικό πνεύμα συνεργασίας και να γίνει ο Δήμος μας παράδειγμα προς μίμηση».

Τόνισε επίσης πως «…η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει με πάθος κάθε τέτοια προσπάθεια και πως κάθε ιδέα και πρόταση είναι ευπρόσδεκτη».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις