ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ειδοποίηση εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ προς τους κατοίκους σε περιοχές της Μεσσήνης, στην οποία επισημαίνεται ότι θα υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αντίστοιχα . Ειδικότερα, οι περιοχές στις οποίες οι κάτοικοι θα παραμείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι οι εξής:

Σάββατο:

  • Στην περιοχή του Ασπροχώματος , επί του δρόμου από το ύψος του πρώην ΤΕΙ Καλαμάτας , μέχρι και την αερογέφυρα στην περιοχή των Ακοβίτικων , από ώρα 08:00 έως 15:00.

Κυριακή:

  • Επί της οδού Αθηνών , από τα φανάρια του Ασπροχώματος έως έξωθεν του 6ου γενικού λυκείου Καλαμάτας και περιμετρικά .
  • Επί της οδού Ηρών Πολυτεχνίου , από τη συμβολή της με την οδό Στ. Κωστοπούλου έως την οδό Αρτέμιδος , η βόρια πλευρά του δρόμου.
  • Στις περιοχές που βρίσκονται το 12ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας , 24ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας , 9ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας και περιμετρικά αυτώναπό ώρα 08:00 έως 18:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις