ΣΠΑΡΤΗ. «Με αίσθημα ευγνωμοσύνης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ανταποκριθήκαν στην πρόσκλησή μας και έδωσαν το ευλογημένο παρών στην φιλανθρωπική εκδήλωση “Τσάι- Καφές Αγάπης” που διοργάνωσε το Φιλόπτωχο της Ενορίας μας Κυριακή βράδυ στο κέντρο ΑΜΙ στη Μαγούλα μας.»

Έτσι ξεκίνησε την ευχαριστήρια αναφορά ο παπα – Γιώργης, εκ μέρους , του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας Μαγούλας, Σπάρτης.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία με θέμα «Διατροφή στην Ορθόδοξη Παράδοση», από τον Dr Παναγιώτη Μπασουράκο.

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις κυρίες που ασχολήθηκαν με την διοργάνωση, που προσέφεραν τον πολύτιμο χρόνο τους για την επιτυχία της πρώτης μετά πανδημίας εκδήλωσής μας σε κλειστό χώρο.

Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που προσέφεραν τα γλυκίσματα, τα καταστήματα που προσέφεραν τα δώρα για την καθιερωμένη κλήρωση, τις κυρίες που ασχολήθηκαν με την διάθεση προσκλήσεων και λαχνών.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Dr Παναγιώτη Μπασουράκο που μας παρουσίασε το θέμα “Διατροφή στην Ορθόδοξη Παράδοση”.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, Κορίνα Αλεξοπούλου και Παναγιώτη Μπαλάφα που μας κράτησαν μουσική συντροφιά και ήταν καταπληκτικοί. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και εφ' όσον το επιλέξουν καλή μουσική σταδιοδρομία.

Ευχαριστούμε τους αδελφούς Φώτη και Τάσο Αλεξόπουλο για την άριστη φιλοξενία στο κέντρο ΑΜΙ.

Ευχαριστούμε τον Άκη Κουλογεωργίου για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης .

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την παρουσία τους που για μας συμβολίζει την αγαστή συνεργασία και αλληλοστήριξη που πρέπει να υπάρχει σε κάθε προσπάθεια που γίνεται στη Μαγούλα μας που όλοι αγαπάμε.

Ευχαριστούμε τέλος και κυρίως όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και δώσατε ευλογημένο παρών και προσφέρατε από το περίσσευμα της αγάπης σας.

Με πολλή αγάπη π. Γεώργιος.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις