ΣΠΑΡΤΗ. Η Ζέττα Μακρή έδειξε έκπληκτη όταν δεν είδε στο Πρόγραμμά της επίσκεψης της στη Λακωνία ραντεβού στον δήμαρχο της Σπάρτης Πέτρο Δούκα. Επίσης ευχάριστη έκπληξη έδειξε όταν χαιρετώντας την Ντία Τζανετέα πληροφορήθηκε ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος για τον Δήμο Σπάρτης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αγνοεί τον δήμαρχο Σπάρτης σε μια οξύμωρη ανακολουθία με ότι συμβαίνει στην Αθήνα όπου ο δήμαρχος Δούκας, σχεδόν κάθε εβδομάδα, έχει συναντήσεις με υπουργούς της Κυβέρνησης. Προφανώς πρόκειται για μια αστοχία στην κατάρτιση των Προγραμμάτων του Κόμματος που πρέπει να διορθωθεί ενόψει μάλιστα δεκάδων εξορμήσεων που θα γίνουν τους επόμενους μήνες λόγω εθνικών εκλογών. Δεν είναι δυνατόν η εντολοδόχος του Πρωθυπουργού να έρχεται στη Σπάρτη για κομματική εργασία και να μην συναντά δύο από τους βασικούς διεκδικητές της δημαρχίας.

Η ΝΔ δεν είναι κόμμα στρουθοκαμηλισμού και σε καμία περίπτωση δεν είναι προς το συμφέρον της οι ατυχείς αποκλεισμοί.

«Καλοζυγισμένη» η Ζέττα Μακρή στην ομιλία της προς στελέχη του κόμματος στα οποία με εξαιρετικά ευγενικό και συναδελφικό τρόπο υπέδειξε τα καθήκοντα προς την Πατρίδα πρώτα και το Κόμμα μετά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις