ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ο καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Όπως γράφει το aftodioikisi.gr, o εκλιπών ήταν από τους νέους σε ηλικία καθηγητές, ήταν εξόχως δραστήριος ακαδημαϊκά, ενώ τόσο οι φοιτητές όσο και οι συνάδελφοί του τον εκτιμούσαν απεριόριστα.

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου που θα γίνει η κηδεία του Νικήτα Κουτσούκη το ΠΕΔιΣ δεν θα λειτουργήσει.

Η ανακοίνωση του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:

«Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συμμετέχουμε με βαθύτατη οδύνη στο πένθος για την εκδημία του εκλεκτού συναδέλφου μας Καθηγητή Νικήτα-Σπύρου Κουτσούκη.

Εξαίρετος συνάδελφος και υπέροχος δάσκαλος. Υπηρέτησε με αφοσίωση το Τμήμα μας, αλλά και γενικότερα τη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, της οποίας διετέλεσε Κοσμήτορας καθώς και του Πανεπιστημίου του οποίου υπήρξε Αντιπρύτανης. Άνθρωπος προσηνής, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Θα μείνει πάντα ζωντανός στη μνήμη μας για την ευγένεια, την καλοσύνη και τη διάθεση προσφοράς.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στεκόμαστε ομόθυμα κοντά της.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεσθεί στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις