ΣΠΑΡΤΗ. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Μιχάλης Βακαλόπουλος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης στις εκλογές του 2023. Δημοτικός σύμβουλος σήμερα, από τους δυσαρεστημένους της παράταξης Δούκα, πετυχημένος φαρμακοποιός, 48 ετών, άνθρωπος του αθλητισμού.

Κατά τις πληροφορίες μέλημά του είναι η εκπροσώπηση του συνδυασμού του σε όλο το εύρος του δήμου Σπάρτης. Βασική του επιδίωξη η συνύπαρξη των μαχόμενων νέων με τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς όχι απαραίτητα στο ψηφοδέλτιο όσο σε ένα σχήμα που θα δίνει χώρο κι ευκαιρία στη νέα γενιά η οποία θα εμπλουτίζει την πρότασή της με την παρακαταθήκη και τη διακριτική συμβουλευτική των παλαιότερων. Τρόπον τινά ένα μπόλιασμα του αναγνωρισμένου παλαιού που φυσιολογικά αποσύρεται και δίνει τη θέση του στη νέα δύναμη, στη νέα πρόταση, προκειμένου η επόμενη μέρα στον δήμο Σπάρτης να είναι ατάραχη αλλά διεκδικητική, σταθερή αλλά δημιουργική.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Βακαλόπουλος έχει διαμορφώσει μια σημαντική ομάδα συνεργατών, είναι καθημερινά σε επαφές με πολίτες, δέχεται έντονη επιρροή προκειμένου να εκφράσει τον νέο κόσμο του Δήμου και μελετά προσεκτικά τις πραγματικές ανάγκες του τόπου και της κοινωνίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις