ΣΠΑΡΤΗ. Με την φράση «μην περιμένετε να πέσουν λίρες από τον ουρανό αλλά ελάτε να αξιοποιήσουμε μαζί τις ευκαιρίες των ευρωπαϊκών πόρων» ο Σπύρος Φλώρος κάλεσε τους Λάκωνες να συμμετέχουν στην κατάρτιση της τοπικής στρατηγικής για το νέο τοπικό πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 στην Ανατολική Πελοπόννησο. Στρατηγική η οποία θα εστιάζει στις ανάγκες, τις ευκαιρίες και τα προβλήματα της περιοχής. Αυτή ήταν και η ουσία της ενημερωτικής εσπερίδας που έγινε στην Σπάρτη από την εταιρεία Πάρνων α.ε. και τον δήμο Σπάρτης.

Έγινε παρουσίαση της ΟΤΔ Πάρνωνα και της νέας Προγραμματικής Περιόδου από τον κ. Μαρίνη Μπερέτσο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. και παρουσίαση της πρότασης διαβούλευσης για την τοπική στρατηγική LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023- 2027 από τον κ. Δημήτρη Κολινιώτη, Στέλεχος Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. Σημαντικές οι παρεμβάσεις του κ. Σπύρου Φλώρου προέδρου ΕΔΠ LEADER/CLLD & Αντιπρόεδρος Αναπτυξιακής. Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας. Ερωτήσεις έθεσαν από το κοινό οι, Θ. Πατσιλίβας, Τ. Κανελλοπούλου, Μ. Χάτζου, Π. Τριτάκης. Μπ. Πολυζωγοπούλου. Συντόνισε η αντιδήμαρχος κ. Γ. Δεδεδήμου.

Παρόμοια ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει στα Παπαδιάνικα Λακωνίας τη Δευτέρα 12/12/2022 και ώρα 17.30, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Παπαδιανίκων με αντικείμενο της διαβούλευσης την κατάρτιση της τοπικής στρατηγικής για το νέο τοπικό πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Τις επόμενες μέρες στο notospress παρουσίαση όλης της ενημέρωσης και συζήτησης για το Leader 2023.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις