ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νικήτας Αναστ. Χρόνης

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Καλογωνιά τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 90χρονου Νικήτα Αναστ. Χρόνη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ιωάννα, τα παιδιά του Δέσποινα – Μιχάλης, Τάσος – Μαρία, τα αδέρφια του Γιώργος – Παναγιώτα Χρόνη, τα εγγόνια του Νικόλας, Νικήτας και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασίλειος Σκλαβ. Γκλεζάκος

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Γύθειο τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 42χρονου Βασιλείου Σκλαβ. Γκλεζάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Αθανάσιος, Μαρία, Παρασκευάς, η μητέρα του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Διονύσιος Ηλ. Βάγιας

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Διονυσίου Ηλ. Βάγια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυρίδων Βουραντώνης

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντή του Χριστού στον Όραχο Βορδόνιας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπυρίδων Βουραντώνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Παναγιώτα – Χαράλαμπος Λεμπέσης, Γρηγορία – Γεώργιος Βρουστούρης, Αρετή – Κωνσταντίνος Τσάκωνας, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Καλλιόπη Χ. Σούπου

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Καλλιόπης Χ. Σούπου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Ιωάννα - Γκλέν, Αθανασία, Διαμαντής, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Πανταζάκος

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοίμηση της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Πανταζάκου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ιουλία - Θεμιστοκλής Μίλησης, Ηλίας - Κατερίνα Παντζάκου, η αδερφή του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενής του.

Νικόλαος Ι. Βάρλας

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Ι. Βάρλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πίτσα, τα παιδιά του Γιάννης - Μαρία, Γεώργιος, τα εγγόνια του Νίκος, Ιφιγένεια, Λεωνίδας, Δανάη και οι λοιποί συγγενείς του.

Ποτούλα Απ. Μπουγάδη

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ποτούλας Απ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Απόστολος, τα ανίψια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Λ. Μανούσος (Δικηγόρος)

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια θεολόγου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Λ. Μανούσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Μαρία – Ανδρέας, τα ανίψια του Βασίλης, Λεωνίδας, Παναγιώτα, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις