ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεώργιος Δημ. Κακαλέτρης

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μυστρά τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 84χρονου Γεωργίου Δημ. Κακαλέτρη.

Δημήτριος Ν. Βέλμαχος

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Ν. Βέλμαχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιάννα, Νικόλαος – Γεωργία, Παναγιώτης – Παρασκευή, η εγγονή του Σοφία – Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.

Καλλιόπη Χριστάκου

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 8:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Καλλιόπης Χριστάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Απόστολος Κ. Καραχάλιος

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Απόστολου Κ. Καραχάλιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Παναγιώτης – Κωνσταντίνα, Ελένη – Σπυρίδων, τα εγγόνια του Απόστολος, Δημήτριος, Ιωάννα, Δέσποινα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, η πεθερά και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Παναγάκη (χήρα Βασιλείου)

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Παναγάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευγενία Κ. Μηλιώτη

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αδάμι Αργολίδας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευγενίας Κ. Μηλιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Κωνσταντίνος, τα παιδιά της Αγγελική, Δέσποινα – Σάββας, Ρούλα – Γιάννης, τα εγγόνια της Θεόδωρος, Ευγενία, Χρυσούλα, Κωνσταντίνα και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Β. Μπαγιώκος

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Β. Μπαγιώκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σπυριδούλα, τα παιδιά του, το εγγόνι του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Δ. Λαμπράκης

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Δ. Λαμπράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ιωάννα, Μαρία – Πέτρος, η μητέρα του Μαρία, τα αδέρφια του Ελένη, Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του Κυριάκος, Μιχαηλία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυριδούλα Κρητικού

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σπυριδούλας Κρητικού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σωτήρης, Βαρβάρα – Φώτιος, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της Θεόδωρος – Παναγιώτα Κολοβού, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Π. Φουντάς (οδοντίατρος)

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Π. Φούντα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή, η σύζυγός του Φρόσω, τα παιδιά του Πέτρος Βαγγέλης, η μητέρα του Μαλάμω, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Πότα Αλεβετσοβίτη (χήρα Ευστ.)

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφισού τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Πότας Αλεβετσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Πελαγία, Μαίρη, Παναγιώτης Κούλα, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις