ΤΡΙΠΟΛΗ. Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου η εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών του Ανατολικού Τομέα Δήμου Τρίπολης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Εργατολόγο Διονύση Τεμπονέρα και το βουλευτή Γιώργο Παπαηλιού για το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό.

Στην τοποθέτηση του ο Γεώργιος Φαράντος, μέλος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρίπολης Αρκαδίας μετέφερε ερωτήματα των μελών της Οργάνωσης και ακολούθησε η τοποθέτηση του Διονύση Τεμπονέρα, σχετικά με τα εξής επίκαιρα θέματα τα οποία τέθηκαν και ήταν τα εξής:

  • Ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη διαχείριση των επικουρικών εισφορών των ασφαλισμένων και η ανατροπή της εκχώρησης της διαχείρισης αυτής σε ιδιωτικές εταιρείες που έχουν ως αποκλειστικό σκοπό το κέρδος σε βάρος των ασφαλισμένων.
  • Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για προστασία και παροχές της μητρότητας και για παροχές σχετικά με τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
  • Η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών προκειμένου να τεθούν όροι και κανόνες στο τοπίο της εργασίας.

Όπως αναφέρει ο Γ. Φαράντος «οι ανοιχτές τοποθετήσεις και συζητήσεις για τα σχέδια που πρόκειται να ωφελήσουν τους εργαζόμενους – ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους βοηθούν στην ενημέρωση των πολιτών για τα θέματα αυτά».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις