ΣΠΑΡΤΗ. Με ένα λιτό, προσεκτικό και αναγκαίο κείμενο - δήλωση ανεξαρτητοποίησης ο Μιχάλης Βακαλόπουλος ρίχνει πλέον κάθε συνδετικό απομεινάρι με την παράταξη του Πέτρου Δούκα.

Όπως είναι γνωστό βρίσκεται ήδη σε μια εντατική προσπάθεια συγκρότησης δημοτικού συνδυασμού, με ρόλο επικεφαλής. Ωστόσο στη δήλωση του δεν καταλογίζει, πολύ περισσότερο δεν αναλύει παρά μόνον συμπεραίνει τα αποτελέσματα στον δήμο Σπάρτης. Αξιοσημείωτη η αναφορά του στα χωριά του δήμου.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Ενημέρωσα πριν από λίγο με επιστολή μου στο προεδρείο την τυπική (καθώς η ουσιαστική έχει γίνει 27 μήνες νωρίτερα τον Σεπτέμβριο του 2020) αποχώρησή μου από την δημοτική παράταξη "Σπάρτη Δήμος που μας αξίζει" και την απόφασή μου να παραμείνω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες και οι χαμένες προοπτικές ανάπτυξης και ευημερίας της Σπάρτης και των χωριών μας αποτελεί για εμένα το ισχυρότερο κίνητρο για να παραμείνω ενεργός πολίτης στην πρώτη γραμμή της μάχης για μια Σπάρτη και χωριά όπως πραγματικά μας αξίζουν.

Μιχάλης Βακαλόπουλος»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις