ΠΥΡΓΟΣ. Με πολλές δράσεις, παιχνίδια και θεατρική παράσταση συνεχίζεται την Τρίτη 27/12 το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Πύργου και ο ΔΟΠΠ για όλα τα παιδιά.

Θέατρο «Απόλλων»

Στο θέατρο «Απόλλων» στις 17.00 έρχεται η θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «Θυμέλη».

Η βραβευμένη παράσταση σε σκηνοθεσία Έλλης Βοζικιάδου βασίζεται στο πασίγνωστο έργο του Χανς-Κρίστιαν Άντερσεν, αλλά με χαρούμενο τέλος. Μουσική, τραγούδια , χοροί εποχής, στολίζουν το έργο μαζί με τα θαυμάσια σκηνικά και κοστούμια. Το έργο αυτό είναι διασκεδαστικό, ατμοσφαιρικό και ανθρώπινο με αισιόδοξο, εορταστικό φινάλε. Δίνει ένα μήνυμα Αγάπης και Ανθρωπιάς, που ανταποκρίνεται πλήρως στις άγιες μέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Παιχνίδια και πειράματα στο «εργοστάσιο του Αη Βασίλη» στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή

-Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου διοργανώνει διήγηση ιστοριών για παιδιά 6-12 ετών και μεγάλο παιχνίδι για παιδιά 11-14 ετών. Ώρα 18.00-20.00

-Ο τρελοεπιστήμονας και τα τρελοπειράματά του θα ξετρελάνουν τα παιδιά με ένα άκρως διασκεδαστικό σόου. Ώρα 20.00-21.30

Δώρα και εκπλήξεις στο Καράτουλα

Στο γυμνάσιο της τ.κ. Καράτουλα στις 18.00 ο Άη Βασίλης θα καθίσει στο θρόνο του με σκηνικό ένα βαυαρικό σπιτάκι και θα μοιράσει ατομικά κεράσματα σε όλα τα παιδιά. (σοκολατάκια-καραμελίτσες-γκοφρετάκια). Αμέσως μετά ο Μάγος θα προσφέρει ένα μοναδικό σόου.

Δωρεάν είσοδος για όλους

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις