ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Κατέληξε πριν από λίγο, σύμφωνα πληροφορίες του loutrakiblog.gr, το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου αφού έπασχε από κορονοϊό και δημιουργήθηκαν επιπλοκές στον οργανισμό του.

Το μικρό αγγελούδι, η Ευαγγελία κόλλησε κορονοϊό από τη μητέρα της και δύο μέρες αργότερα, οδηγήθηκε εσπευσμένα από τον πατέρα της στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματικά μάχη να το κρατήσουν στη ζωή επί 3 ώρες.

Διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» των Αθηνών.

Το μωράκι νοσηλεύθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας, αλλά δυστυχώς σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του το παιδί είχε πιθανότητα να ζήσει μόνο 1%, όπως χαρακτηριστικά του ανέφεραν οι γιατροί.

«Αντέχει η καρδούλα της ακόμα» έλεγε με τραμάμενη φωνή ο τραγικός πατέρας.

Ο κορονοϊός δημιούργησε φλεγμονή στο μεσον του εγκεφάλου του μωρού, με αποτέλεσμα να νεκρώνεται όλο ο νευρικό σύστημα…

Οι επιπλοκές καταστρέφουν σταδιακά το νευρικό του σύστημα και κι άλλα όργανα , δήλωσε απεγνωσμένος ο πατέρας.

«Το παιδί από τον κορωνοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε δακρυσμένος ο πατέρας σημειώνοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις