ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δημοσθένης Κολαντζιανός ( Βαρλάμος)

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Κοιμητήριο Καρυών τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 95χρονου Δημοσθένη Κολαντζιανού.

Αθανασία Παλαμίδα

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 82χρονης Αθανασίας Παλαμίδα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αικατερίνη (Χήρα Σπυρίδωνος) Ηλιοπούλου

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Ηλιοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σταυρούλα – Ελένη, ο εγγονός της Δημήτρης και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Γ. Τσέλιος

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασιλείου Γ. Τσέλιου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, ο ανιψιός του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Λιαπέρδου

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Λιαπέρδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, ο υιός της Ιωάννης και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Γ. Χίος

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Κυρίου στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γ. Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή, τα παιδιά του Γιώργος, Χριστίνα – Δημήτρης, Ηλίας – Σοφία και Ευγενία – Κωνσταντίνος, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Καραβάσου

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο της Βασιλικής Καραβάσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Νικόλαος – Αργυρούλα, η εγγονή της Αντωνία και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις