ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Η Αμαλιάδα αποκτά Περιφερειακή Οδό με σκοπό την αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης και τη μείωση του χρόνου κίνησης σε αυτό, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται πιο εύκολη και πιο γρήγορη μετακίνηση και κατά την είσοδο στην πόλη και κατά την έξοδο από αυτή.

Στην ΕΡΤ Πύργου για το θέμα αυτό μίλησε ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και τόνισε ότι «Οι καταστάσεις μπορεί να δυσκολεύουν, μπορεί να έχουμε κρίσεις και να δυσκολεύεται η ζωή των ανθρώπων, τα έργα όμως πρέπει να συνεχίζονται. Οι κρίσεις θα περάσουν, οι υποδομές είναι όμως αυτές που θα παραμείνουν για να συμβάλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου. Γι’ αυτό το σκοπό παλεύουμε, γιατί τα έργα είναι αυτά που μένουν και εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε με έργα».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ, θα είναι έτοιμο σε 16 μήνες και συγκαταλέγεται σε αυτά που υπογράφηκαν και συμβασιοποιήθηκαν με το τέλος του προηγούμενου έτους, ενώ το 2023 ακολουθούν νέα έργα, τα οποία πρόκειται σύντομα να προκηρυχθούν και να δημοπρατηθούν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις