ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αργυρώ Βελισάρη

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Βασσαρά τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 93χρονης Αργυρώς Βελισάρη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαίρη – Στέλιος, τα εγγόνια της Ευριπίδης – Αργυρώ, η αδερφή της Παρασκευούλα Σακελλάρη και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Κ. Σταθάκη (Χήρα)

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Μαγούλα τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 82χρονης Μαρίας Κ. Σταθάκη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κατερίνα – Ηλίας Αποστολάκος, τα εγγόνια της Αλέξανδρος, Ανδρόνικος και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Δ. Δημόπουλος (Συνταξιούχος δάσκαλος)

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Κωνσταντίνο Λακωνίας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Δ. Δημόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνα Ι. Γεωργοπούλου

Το Σάββατου 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Ι. Γεωργοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Τζένη – Παντελής Καραντώνης, τα εγγόνια της, τα δισεγγόνα και οι λοιποί συγγενείς της.

Ηρακλής Ευσ. Γούτος

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηρακλή Ευσ. Γούτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα Στράτης – Πάτρα, τα εγγόνια του Μαρία, Βασιλική, Χριστιάνα, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Η. Βέργαδος

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Η. Βέργαδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γιακουμίνα , τα τέκνα του, Ελένη – Δημήτριος, Δήμητρα και Ηλίας – Ελπίδα, τα εγγόνια του Δημήτριος, Σταύρος και Εμμέλεια, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χριστίνα Μανιατάκου – Ζιβανού

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χριστίνας Μανιατάκου – Ζιβανού. Στο μνημόσυνι καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Γιάννα – Παύλος, τα εγγόνια της Αλέξανδρος, Μαρία και οι λοιποί συγγενείς της.

Αιμίλια Μπακούρου (Αρχαιολόγος)

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αιμιλίας Μπακούρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτρης – Ουρανία και Ναταλία – Γιώργος, τα εγγόνια της Γιάννης – Αιμιλένα, η αδερφή της Βάσω τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Η. Λεργουδάκη

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Η. Λεργουδάκη . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Παναγιώτης – Κωνσταντίνα, τα εγγόνα της Άννα – Μαρία και Βασιλική, τα ανίψια της, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευστράτιος Βασιλάκος

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευστράτιου Βασιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Παν. Στρατηγάκης

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Άγιοι Ταξιάρχες στους Βουτιάνους τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Παν. Στρατηγάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις