ΠΑΤΡΑ. Επεισόδια σημειώθηκαν στο σχολικό συγκρότημα στο οποίο συστεγάζονται το 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας, το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικράτησε αναστάτωση στον σχολικό χώρο, ενώ έγινε και χρήση καπνογόνων.

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα ξεκίνησαν όταν σε αίθουσα έπεσε καπνογόνο, καθηγητής προσπάθησε να βγει από την πόρτα, μαθητής φέρεται να τον εμπόδισε και από εκεί και έπειτα τα πράγματα παρεκτράπηκαν με τον μαθητή όπως λένε οι πληροφορίες να χτυπά τον καθηγητή. Παράλληλα, μαθητές που βρίσκονταν εντός της αίθουσας, αισθάνθηκαν αδιαθεσία. Το dete.gr επικοινώνησε με τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, Ευγενία Πιέρρη η οποία ανέφερε πως: υπήρξε ένα περιστατικό με ρίψη καπνογόνων. Επικράτησε αναστάτωση και ενεργοποιήθηκε το σχέδιο για την εκκένωση του κτιρίου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Όσον αφορά τις πληροφορίες για την επίθεση του μαθητή σε καθηγητή και με τον τραυματισμό του αλλά και όσον αφορά την αδιαθεσία που ένιωσαν οι μαθητές λόγω της ασφυκτικής ατμόσφαιρας, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Tο συμβάν είναι υπό διερεύνηση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις