ΣΠΑΡΤΗ. Ο Παναγιώτης Νίκας τοποθέτησε χωρικό αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας τον Θεόδωρο Βερούτη. Επιθυμία του μέχρι χθες θεματικού Περιφερειάρχη Υποδομών να επιστρέψει στο Διοικητήριο Λακωνίας.

Κανείς δεν γνωρίζει αν υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι πάλι ο Παναγιώτης Νίκας. Ακούγονται ονόματα όπως Ταγαράς, Βλάσσης, Δήμας, κ.α.
Όμως σε κάθε περίπτωση ο Θεόδωρος Βερούτης θα πρέπει να υπηρετήσει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη και να στηρίξει είτε τον Π. Νίκα είτε τον διάδοχό του και την παράταξη μέχρι τέλους θητείας.

Έτσι διασκεδάζονται (χωρίς όμως να αποκλείονται) κάποια σενάρια περί καθόδου του Θ. Βερούτη στον Δήμο Σπάρτης ως επικεφαλής ενός ψηφοδελτίου που θα συνδυάζει και υποψήφιους της δεξιάς που ήδη συμμετέχουν σε υπό διαμόρφωση παρατάξεις και ψηφοδέλτια.

Το έργο που έχει να κάνει υπέρ Λακωνίας και υπέρ Παρατάξεως είναι επίπονο και απαιτητικό ενώ ήδη στον Δήμο Σπάρτης πολιτεύονται φίλα προσκείμενα, στο Θεόδωρο Βερούτη, πρόσωπα. Αν αυτό αποτελεί ανασχετικό παράγοντα για την κάθοδό του στον δήμο ή αν τελικά είναι στρατηγική προπαρασκευής ενός μεγάλου μετώπου με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη, θα φανεί σε λίγους μήνες και θα κριθεί αναλόγως.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις