ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νικόλαος Π. Θεοδωρακόπουλος

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 79χρονου Νικόλαου Π. Θεοδωρακόπουλου.

Κυριακούλης Τσελέκης

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 93χρονου Κυριακούλης Τσελέκης.

Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου – Μανιατάκου

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 65χρονης Παναγιώτας Παναγιωτοπούλου – Μανιατάκου.

Βασιλική Ιωάν. Βλάχου

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Ιωάν. Βλάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Κ. Παναγιωταράκος

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Κ. Παναγιωταράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η κόρη του Αδαμαντία, οι γονείς του Κωνσταντίνος – Αδαμαντία, τα αδέρφια του Βασίλειος – Αντωνία, τα ανίψια του, οι θείοι του, οι θείες του, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κανέλλα Π. Κατσή (Χήρα)

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κανέλλας Π. Κατσή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδία της Γεώργιος – Μαρία, και Πέτρος – Κωνσταντίνα, τα εγγόνια της Παναγιώτης – Βασιλική και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Αρμπούζη – Δημητριάδου

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Αρμπούζη – Δημητριάδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Γεώργιος – Κατίνα και Θεοδώρα, ο ανιψιός της Στέλιος και οι λοιποί συγγενείς της.

Παρασκευή Τσάκωνα

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Χρύσαφα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παρασκευής Τσάκωνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος και Δημήτριος – Παναγιώτα, τα εγγόνια της Παρασκευή – Σταύρος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Τριανταφύλλη Νικολοπούλου

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Σουστιάνους τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Τριανταφύλλης Νικολοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Ευστρ. Γιάτρας

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Ευστρ. Γιάτρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μηλίτσα, τα παιδιά του Σταύρος – Βασιλική, τα εγγόνια του Αιμιλία – Μιλένα, τα αδέρφια του Δημήτριος – Ποτούλα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις