ΣΚΑΛΑ. Φήμες θέλουν ένα ευρύτατο συνασπισμό στον Δήμο Ευρώτα Λακωνίας. Σύμφωνα με αυτές τρία πρόσωπα αλλά και οι συνεργάτες τους πρόκειται να συμφωνήσουν στη διαμόρφωση ενός ευρύτατου αυτοδιοικητικού συνασπισμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ευρώτα. Γίνεται λόγος - χωρίς μέχρι σήμερα να έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί – ότι θα διαμορφώσουν κοινή πρόταση οι κ.κ. Γιώργος Μαρουδάς, Δήμος Νταλιάνης και Ηλίας Παναγιωτακάκος.

Η σύνθεση και μόνον των ονομάτων, η μεγάλη εμπειρία τους και η γεωγραφική αναφορά τους διαμορφώνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση αν επιβεβαιωθεί. Οι φήμες δεν είναι ικανές να απαντήσουν στο ερώτημα ποιος θα είναι ο επικεφαλής όπως επίσης στο πώς θα γίνει συγκερασμός θέσεων και απόψεων για κρίσιμα πολιτικά θέματα στα οποία διαφέρουν. Προφανώς θα βάλουν τις ανάγκες του Δήμου πάνω από τις πολιτικές, όσο και αν αυτό είναι δύσκολο και ενίοτε επικίνδυνο.

«Αν είναι για το καλό του τόπου ας γίνει» αναφέρουν πολίτες από τις Κορκεές και το Γεράκι που παρακολουθούν «ζεστά» τις εξελίξεις.

Οι κ.κ. Μαρουδάς και Νταλιάνης είναι σήμερα επικεφαλής παρατάξεων ενώ ο κ Παναγιωτακάκος έχει διατελέσει παλαιότερα δημοτικός σύμβουλος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις