ΖΑΧΑΡΩ. Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτό που αντιμετώπισε στην πόλη της Ζαχάρως, ιδιοκτήτης καφετέριας. Ο Παναγιώτης Θανόπουλος, που διατηρεί καφέ στο κέντρο της πόλης, την περασμένη Τετάρτη έκλεισε το κατάστημά του, το μεσημέρι και πέταξε τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται πλησίον του καταστήματός του.

Όμως, όταν επέστρεψε το απόγευμα για να ανοίξει και πάλι την καφετέρια, είδε τις τσάντες με τα σκουπίδια να βρίσκονται έξω από την πόρτα του μαγαζιού. Φυσικά εκείνο που του προκάλεσε σοκ ήταν πως τις σακούλες είχε «επιστρέψει» στην πόρτα του, συνάδελφος, που διατηρεί επίσης καφέ στην ευρύτερη περιοχή και όταν ο κ. Θανόπουλος ζήτησε τον λόγο, δεν έλαβε καμία απάντηση.

Όπως ανέφερε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Θανόπουλος, είδε τις κινήσεις του συναδέλφου του όπως τις κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος πέταξε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης τα σκουπίδια μέσα στον κάδο και όχι έξω από αυτόν.

Άλλωστε, όπως εξήγησε το σημείο που βρίσκεται ο κάδος έχει απόσταση από το καφέ, ο ιδιοκτήτης του οποίου προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, και η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου έκανε κανονικά την αποκομιδή την ίδια ημέρα.

Το θέμα έφτασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα της Ζαχάρως, ώστε να γίνουν συστάσεις στον άνθρωπο που όπως φαίνεται χωρίς σοβαρό λόγο δημιούργησε την αναστάτωση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις