ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Βασιλική Ν. Παναγοπούλου

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Ν. Παναγοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νίκος, ο γιός της Παναγιώτης, τα αδέρφια της Σπύρος και Μαρία – Ιωάννης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Φ. Γιαννακόπουλος

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Φ. Γιαννακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χρυσαφία, τα τέκνα του, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Μπούγα

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κοιμητήριο Ζαγάνας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Μπούγα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σωτήρης – Μαριάνθη Μπούγα, Ιωάννης Μπούγας και Διονυσία Χήρα Θεοφάνη Μπούγα, τα εγγόνια, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Νικ. Γόγκας

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 09:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Γκόγκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Ζαχαρόπουλος

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Ζαχαρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Α. Κανελλάκος

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Α. Κανελλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα τέκνα του Αριστείδης και Ευαγγελία, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Ι. Κοντάκος (Εκπαιδευτικός)

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ι. Κοντάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μυρσίνη, τα παιδιά του Ιωάννης – Αγγελική και Νικόλαος, ο εγγονός του Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς του.

Σωτήρης Σκιαδάς

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σωτήρη Σκιαδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Αγγελική, τα αδέρφια του Παναγιώτα – Σπύρος Αγαπάκης και Περικλής - Ελένη Σκιαδά, η σύντροφός του Γιάννα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις