ΣΠΑΡΤΗ. «Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους», εκφράζει ο Σύλλογος Γεωπόνων Λακωνίας για την απώλεια των δύο εξαίρετων μελών του, του Νίκου Θεοδωρακόπουλου και του Στράτη Βαρβιτσιώτη:

«Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων, του Νίκου Θεοδωρακόπουλου και του Στράτη Βαρβιτσιώτη οι οποίοι υπηρέτησαν την λακωνική γεωργία από σημαντικές θέσεις του Δημοσίου.

Ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος υπηρέτησε επί χρόνια προϊστάμενος του Τμήματος Παρεμβάσεων και Εισοδηματικών Ενισχύσεων και ακολούθως υπηρέτησε ως Προϊστάμενος της Δ/νσης Γεωργίας του Νομού Λακωνίας. Είχε συγγράψει εκλαϊκευμένα εγχειρίδια όπως «Η Πορτοκαλιά» και «Αρωματικά - Φαρμακευτικά Φυτά, Συνταγές Βοτανοθεραπείας». Είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλός στον Δήμο Πελλάνας όπου υπηρέτησε και ως Αντιδήμαρχος.

Ο Στράτης Βαρβιτσιώτης υπηρέτησε ως Γεωργικός Ακόλουθος στη Γερμανία, Προϊστάμενος του Τμ. Γεωργικού Σχεδιασμού της Δ/νσης Γεωργίας του Νομού Λακωνίας και Διευθυντής της Δ/σνης Προγραμματισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Επενδύσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας. Επίσης υπηρέτησε και ως στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για προγράμματα του Υπουργείου Γεωργίας. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μυστρά.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις