ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αθανασία Π. Ροϊνού

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 88χρονης Αθανασίας Π. Ροϊνού.

Παναγιώτης Αν. Σκιαδάς

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 69χρονου Παναγιώτη Αν. Σκιαδά. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή, τα παιδιά του, Νάντια και Αναστάσιος, η πεθερά του Μηλιά, η κουνιάδα του Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Κ. Κωστάκος

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Κ. Κωστάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Ελένη Κωστάκου, Βασίλης Συνοδινός και Γεωργία Πλαγάκη, ο πάτερας του Στυλιανός Κερασιώτης τα εγγόνια του Δημήτρης, Βασιλική – Ρέντι, Δημήτρης – Άγγελος και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθανασία Παλαμίδα

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθανασίας Παλαμίδα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αλέξανδρος Π. Καρβούνης

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αλέξανδρου Π. Καρβούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Ελευθερία, τα αδέρφια του Ισμήνη – Κωνσταντίνος Τσέτσεκας, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία (χήρα) Κ. Σκρεπέτη

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Κ. Σκρεπέτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Αποστόλης – Ελισάβετ και Ιωάννα – Γεώργιος, τα εγγόνια της Παναγιώτα, Γεωργία, Νικόλαος, Δήμητρα και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Λεωνίδας Βελδέκης

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Λεωνίδα Βελδέκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Κωνσταντίνος – Ξένια και Χρυσάνθη – Νικόλαος, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία – Σταυρούλα Κεφαλοπούλου

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας – Σταυρούλας Κεφαλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν γα συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτριος Λυμπιωτάκος, τα παιδιά της Στέφανος – Κάλλια Τσαμπά, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Στάμω Σωτηράκου

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στον Μυστρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Στάμως Σωτηράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αναστάσιος Μπούγας

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το τριετές μνημόσυνο του Αναστάσιο Μπούγα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του, σύζυγός του, ο γιός του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Δημ. Ντρε

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το τριετές μνημόσυνο του Παναγιώτη Δημ. Ντρε. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις