ΑΡΕΟΠΟΛΗ. Ο Γιώργιος Δημακόγιαννης, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ανατολικής Μάνης «υποδέχεται» τον υπουργός Μάκη Βορίδη. Με δημόσια παρέμβασή του αναρωτιέται… αν πρέπει να ανταποκριθεί σε σχετική πρόσκληση για την υποδοχή του υπουργού Μάκη Βορίδη στον δήμο Ανατολικής Μάνης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ανατ. Μάνης έλαβα πρόσκληση (κι ευχαριστώ τους διοργανωτές) για να παραβρεθώ σε μια κομματική σύναξη τού κυβερνώντος κόμματος στην έδρα του Δήμου μας, στο Γύθειο, αυτό το Σάββατο, με καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη.

- Σκέπτομαι να έρθω καλοί μου συμπατριώτες!!

...Με μια προϋπόθεση όμως: Να μου δοθεί ο λόγος για έναν σύντομο χαιρετισμό!

Οφείλω δε, για να σας προϊδεάσω λίγο και να μην σας φέρω σε δύσκολη θέση ίσως, να παραθέσω την πρώτη του πρόταση:

«Υποδέχομαι κι εγώ κοντά σας τον παλιό μου φίλο, σημερινό κορυφαίο υπουργό, Μάκη Βορίδη, τον επιφανή πολιτικό, Αυτόν που λέρωσε με το πέρασμά του την εθνική παράταξη στα χρόνια μας, τον πολιτικό που μαγάρισε το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα και την πορεία του, τον μέγα διώκτη σήμερα των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών στις πλάτες των οποίων ευφυώς κάποτε ανδρώθηκε, τον συνεπή πρωτομάστορα πια τού πιο βρώμικου και διεφθαρμένου συστήματος, παγκόσμιου τε και εγχωρίου...»

- Τι λέτε; Να έρθω;!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις