ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση στους σεισμοπαθείς των λαών της Τουρκίας, της Συρίας και του Λιβάνου που επλήγησαν απ’ τον καταστροφικό σεισμό της 6η Φεβρουάριου.

«Στεκόμαστε στο πλάι των πληγέντων λαών που μετράνε χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και εκατομμύρια άστεγους. Οι εικόνες της τραγωδίας δεν αφήνουν κανέναν εργαζόμενο ασυγκίνητο

Έχοντας την τραγική εμπειρία από τους καταστροφικούς σεισμούς της πόλης μας αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για παροχή βοήθειας με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες όπως:

Εμφιαλωμένα νερά- Γάλα εβαπορέ-Σκόνη γάλακτος για παιδιά- Κονσέρβες παντός τύπου- Τρόφιμα μακράς διαρκείας - Είδη ατομικής υγιεινής - Μάσκες – Αντισηπτικά

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για βοηθήσουμε τους σεισμοπαθείς και τις οικογένειές τους».

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται καθημερινά (εκτός Σάββατο και Κυριακής) από 9:00 π.μ. έως 1:00μ.μ. και από τις 6:00 μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ., στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας, Αριστομένους 95, στον 1ο όροφο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις