ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Σταύρος Λ. Μυλωνάκος

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Δαφνί τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Σταύρου Λ. Μυλωνάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, ο δισέγγονος και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Παπαγεωργοπούλου

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Παπαγεργοπούλου. Στον μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης, τα παιδιά της Γιώργος – Δήμητρα και Δήμητρα – Γιάννης, τα εγγόνια της Σωτήρης, Αναστασία, Αντωνία και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική (χήρας) Α. Βερβενιώτη – Κάτσαρη

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Α. Βερβενιώτη – Κάτσαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αγγελική Βερβενιώτη, Άννα – Σπύρος Κόνιαρης, τα εγγόνια της Γαρυφαλιά, Θανάσης – Στυλιανή, τα δισέγγονα της Γιώργος, Σπύρος, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευδοξία (χήρας) Β. Ζάχου

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευδοξίας Β. Ζάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας, Αννίτα, η αδερφή της Γιούλα, τα εγγόνια της Βασίλης, Κωνσταντίνος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Π. Θεοδωρακόπουλος

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Π. Θεοδωρακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Θεοδώρα, τα παιδιά του Αστρινή – Νικόλαος , Κωνσταντίνα – Παναγιώτης και τα εγγόνια του Ευστράτιος, Παναγιώτης, Νικόλαος, Θεόδωρος.

Νικόλαος Ευαγγ. Μπίσσας

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Ζαγάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ευαγγ. Μπίσσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, η εγγονή και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία (χήρας) Α. Παπαγιαννοπούλου

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Α. Παπαγιαννοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, Αικατερίνη – Δημήτρης Μπαμπαλέτος, τα αδέρφια της Δήμος – Παρασκευή Μαρτόπουλος, τα εγγόνια της Ειρήνη, Ανδριανή Μαρία , Άννα, τα ξαδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Διαμάντω Ν. Γεωργακοπούλου

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Διαμάντως Ν. Γεωργακοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα τέκνα της Ιωάννης, Παναγιώτης, τα εγγόνια της, ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ειρήνη Δ. Φωκά

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ειρήνης Δ. Φωκά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Κ. Λαμπρινός

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μυστρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Κ. Λαμπρινού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Κωνσταντίνος, Φωτεινή – Αντώνης, η εγγονή του Ειρήνη και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις