Όποιος, όψιμα, στη Σπάρτη, θέλει να παροπλίσει στελέχη όπως οι κ.κ. Δεδεδήμου και Ζαχαράκη κάνει στρατηγικό, ηθικό και πολιτικό λάθος.

Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου καλείται να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λακωνία. Αν θα την δούμε στην 5άδα είναι θέμα απόφασής της που θα αποτελεί αναθεώρηση προηγούμενης.

Τα σχόλια που θέλουν Βερούτη, Αργειτάκο και Βακαλόπουλο να συνεργάζονται στον δήμο Σπάρτης μπορεί να προβληματίζουν τους αντιπάλους τους αλλά κυρίως εκνευρίζουν τον Νίκα.

Ο Αλέκος Βουνάσης κατά πληροφορίες δεν θα είναι υποψήφιος στον δήμο Σπάρτης αλλά στο εθνικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Λακωνία.

Η Ντία Τζανετέα δίνει μεγάλη σημασία στο πολιτικό προσωπικό του συνδυασμού που συγκροτεί και απ’ ότι φαίνεται αποβλέπει στη σύνθεση και στην ισορροπία και όχι στη ρήξη και στην ανατροπή.

Ο ισχυρισμός ότι ο Πέτρος Δούκας δεν θα προχωρήσει στην συγκρότηση ψηφοδελτίου παρά μόνον θα ολοκληρώσει την θητεία του είναι ίσως υπερβολικός αλλά δεν είναι άτοπος.

Υπάρχουν και αυτοί που εξετάζουν το αν και κατά πόσο πρέπει, αξίζει και θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, ζυγίζοντας και εκτιμώντας την αντίδραση της κοινωνίας στο κάλεσμά τους.

Τα πράγματα δεν θα είναι όπως παλιά για τους δύο βουλευτές της ΝΔ στη Λακωνία, Δαβάκη και Κρητικό. Νέα πρόσωπα έτοιμα για δουλειά δίνουν το παρόν, λειτουργώντας καταλυτικά, ώστε οι πολίτες να κάνουν συγκρίσεις και να αντιληφθούν τι πραγματικά συμβαίνει.

Ο Δέδες θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο εθνικό της Κορινθίας. Στην Περιφέρεια τι θα γίνει;

Η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται πρώτα για το εθνικό ψηφοδέλτιο της Λακωνίας, μετά για το Περιφερειακό και στο τέλος, ίσως για το δημοτικό ψηφοδέλτιο στη Σπάρτη.

[Διαβάστε τις επόμενες ημέρες στο notospress 74+1 δύσκολα σημεία (από τα 100) στη δημαρχία Δούκα!]

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις