ΣΠΑΡΤΗ. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Μαυρίδης ευχαριστεί τους συνδημότες για την θερμή υποδοχή της υποψηφιότητάς του. Με δήλωσή του μετά από ερώτηση του notospress κάνει λόγο για καλύτερες μέρες που θα έρθουν στον Δήμο Σπάρτης. Να σημειωθεί ότι πρόκειται να είναι υποψήφιος στο αναμενόμενο συνδυασμό που θα παρουσιάσει η υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης Ντία Τζανετέα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους συμπολίτες, που υποδεχθήκατε με τέτοια θέρμη την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Σπάρτης με την υποψήφια δήμαρχο Ντία Τζανετέα. Σε όλους όσοι έχουμε συνταχθεί στην κρίσιμη αυτή προσπάθεια, το ενδιαφέρον και η στήριξή σας μας δίνει απίστευτη δύναμη και σας ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό.

Οι επόμενες ημέρες θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλους. Και γι αυτούς που ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες και θα συμβάλουν σε αυτό από κάθε θέση που βρίσκονται - και είναι η συντριπτική πλειοψηφία - αλλά και γι’ αυτούς που εκ πεποιθήσεως μεμψιμοιρούν και αναζητούν πάντα αδιέξοδα, εμπόδια και κακούς συμβιβασμούς με την στασιμότητα.

Δεν υπάρχει χρόνος για όποιον θέλει, όχι μόνο να είναι απλά υποψήφιος αλλά να ενημερώνει και να επικοινωνεί επαρκώς τους συμπολίτες στους οποίους απευθύνεται.

Όλα δείχνουν ότι για τη Σπάρτη και τα χωριά της έρχονται καλύτερες μέρες…».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις