ΣΠΑΡΤΗ. Με τον Σύλλογο Γονέων Τριτέκνων Οικογενειών Νομού Λακωνίας «Οι Λάκωνες» συναντήθηκε τη Δευτέρα (20/2), ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θοδωρής Βερούτης.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι, καθώς και για τα αιτήματα τους προς την Πολιτεία, προκειμένου να στηριχτούν οι οικογένειες - μέλη τους.

Δήλωσε μετά τη συνάντηση ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας:

«Με μεγάλη χαρά δέχθηκα σήμερα επίσκεψη από τον Πρόεδρο των Τριτέκνων Οικογενειών Νομού Λακωνίας Γεώργιο Οικονομάκη, την Αντιπρόεδρο Μαρία Αναστασία Μανιάτη και τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτα Φασουλοπούλου και Γεώργιο Δημακογιάνη. Είναι γεγονός ότι το έντονο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, επιβάλλει τη στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών που δίνουν αγώνα να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες και να στηρίξουν τις οικογένειές τους.

Τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία είναι δίκαια όσο και η ανάγκη τους για αλληλεγγύη, υποστήριξη και αναγνώριση. Υποσχέθηκα ότι και εμείς ως Αυτοδιοίκηση θα στηρίξουμε τον αγώνα και την προσπάθειά τους».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις