ΣΠΑΡΤΗ. Τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λακωνίας Θοδωρή Βερούτη επισκέφθηκε (21/2) ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος - συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας Βασίλειο Τσιγαρίδη - στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, στη Σπάρτη.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης «…συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών και την προστασία των έννομων αγαθών, αλλά και τις αυξημένες και σοβαρές υπηρεσιακές ανάγκες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης».

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού συνεχάρη τον Ηλία Αξιοτόπουλο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, εξήρε το πολύτιμο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία και το υψηλό φρόνημα των στελεχών της, τόνισε την έως σήμερα πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες και τον διαβεβαίωσε για τη συνέχιση αυτής. «Άλλωστε κοινός στόχος μας πρέπει να είναι η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας και η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του τόπου μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις