ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ανδρέας Ιωάνν. Βασιλάκος

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 93χρονου Ανδρέα Ιωάνν. Βασιλάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθανασία Δασκαλοπούλου

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 98χρονης Αθανασίας Δασκαλοπούλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Φώτιος – Κανέλλα Δασκαλοπούλου και Βιβή – Κωνσταντίνος Μπόνος, τα εγγόνια της Δημήτριος, Νικόλαος, Αθανασία, Δημήτριος, Αθανασία και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου –Μανιατάκου

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Παναγιωτοπούλου –Μανιατάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ηλίας Μανιατάκος, τα παιδιά της Σταυρούλα και Λεωνίδας, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευστράτιος Δ. Βαρβιτσιώτης

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστρατίου Δ. Βαρβιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Αναστασία, Παναγιώτα - Ευάγγελος και Δημήτρης, τα εγγόνια του Χρυσόθεμις, Ευστράτιος – Ορέστης, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κυριακούλης Τσελέκης

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της θεοτόκου στην Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κυριακούλη Τσελέκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Σπύρος – Ισμήνη και Νίκος – Ματούλα, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ανδρέας Μ. Τζανετέας

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Μ. Τζανετέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ιωάννα, τα παιδιά του, οι γονείς του, Μενέλαος Τζανετέας και Νικολέτα Σκιαδά, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Κ. Βαβαρούτσος

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Κ. Βαβαρούτσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος – Μαρία, τα εγγόνια του Δημήτριος, Αικατερίνη – Μαρίνα, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Π. Σγουπάκος (Ντάμη)

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Π. Σγουπάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η κόρη του Χριστίνα, τα εγγόνια του Αλέξανδρος – Ραφαήλ και Νεφέλη – Ζωή, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Αντ. Ανούσος

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Αντ. Ανούσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή, τα παιδιά του Άννα – Θεόδωρος, Αδαμαντία – Σωτήριος και Αντώνιος – Σοφία, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Θεοδ. Τσάκωνας

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαο Θεοδ. Τσάκωνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Θεόδωρος – Άννα, Χρυσούλα, Ιωάννης και Γεωργία, τα εγγόνια του Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνος και Χριστίνα, τα αδέρφια του Παναγιώτα Μιχαλοπούλου και Κωνσταντίνος – Βασιλική Κωνσταντινάκου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Δ. Βασιλάκος

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Χρήστου Δ. Βασιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πότα, τα παιδιά του Δημήτριος, Ηλίας και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις