ΠΥΡΓΟΣ. Για 9η φορά διέρρηξαν ένα καφενείο στον Πύργο με τις κινήσεις τους να καταγράφονται καρέ καρέ από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού.

Η ομάδα των διαρρηκτών αποτελείται από 4 άτομα, ανάμεσά τους και δυο μικρά παιδιά όπως φαίνεται από τις εικόνες. Το καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία Ανδριάρα στον Πύργο μπαίνει στο στόχαστρο τα ξημερώματα της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου του 2023. Οι δράστες μπαίνουν από την κεντρική πόρτα του μαγαζιού και αρπάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους και φεύγουν από την είσοδο την οποία είχαν σπάσει λίγο πριν.

Κάποιοι φορούν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και άλλοι δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο.

Ο τελευταίος παραπατάει στην είσοδο, γλιστράει πάνω στα τζάμια που έχουν σπάσει και πέφτει στο πεζοδρόμιο. Από το βίντεο, φαίνεται να σηκώνεται και να ακολουθεί τους συνεργούς του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, όλοι για την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι. Με τους αστυνομικούς να έχουν στα χέρια τους και να αναλύουν το παρακάτω βίντεο σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη τους.

Ο ιδιοκτήτης τόνισε για τη διάρρηξη: «Αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή του μαγαζιού, μία τηλεφωνική συσκευή, αναψυκτικά και μπύρες. Προκάλεσαν επίσης υλικές ζημιές στο κατάστημα, στην τζαμαρία και την πόρτα. Αυτό συνέβη για 9η φορά. Μας είχαν αφήσει ένα χρόνο σε ησυχία και μετά από ένα χρόνο πάλι τα ίδια».

Δείτε το βίντεο με τη διάρρηξη:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις