ΣΠΑΡΤΗ. Με αφορμή την μη έγκαιρη ενημέρωση του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα από την πρόεδρο του Σώματος Ελένη Δαράκη για τον προγραμματισμό συνεδρίασης συνέβη κάτι πρωτοφανές, η δημοτική πλειοψηφία υπό τον Πέτρο Δούκα δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου… Οι παρατάξεις πρότειναν λόγω έλλειψης απαρτίας να αναβληθεί η μία από τις δύο προγραμματισμένες συνεδριάσεις.

Το να παρακολουθήσει κανείς τα δρώμενα είναι εξαιρετικά δύσκολο και υποχρεώνει την πρόεδρο να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες.

Δημοτικοί σύμβουλοι χαρακτηρίζοντας την απουσία των μελών της δημοτικής αρχής έκαναν λόγο για θεσμική εκτροπή, για καθυστερημένο καρνάβαλο, για απαράδεκτη μεθόδευση και για υπονόμευση της χρηματοδότησης των έργων του δήμου.

Η πρόεδρος κ. Δαράκη δήλωσε βαθύτατα θιγμένη.

Όλα δείχνουν ότι ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας χάνει τον έλεγχο αφού η αποχή από τη συνεδρίαση λόγω κακής συνεννόησης με το προεδρείο σημαίνει ότι πλέον δεν τηρούνται τα στοιχειώδη για την οριακή λειτουργία των θεσμών. Τα πρωτοφανή γεγονότα σε συνδυασμό με την γενικότερη απορρύθμιση που φανερώνουν όσα καταγράφονται στον δήμο Σπάρτης είναι κάκιστος οιωνός για τα δημοτικά πράγματα και τα συμφέροντα του δήμου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις