ΣΠΑΡΤΗ. Η δημοτική παράταξη «Σπάρτη Δήμος που μας Αξίζει» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει παράνομη τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 8/3/23 με ευθύνη της προέδρου του Σώματος κ. Δαράκη ενώ τα όσα διημείφθησαν τα χαρακτηρίζει αθλιότητες.

Συγκεκριμένα: «Μετά από την αντιβαίνουσα προς το άρθρο 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου σύγκληση του Δ.Σ. 08/03/2023 και όσων αθλιοτήτων επακολούθησαν κατά την παράνομη αυτή συνεδρίαση, ομόφωνα θεωρούμε, ότι η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενέργησε παραβαίνοντας το άρθρο 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου που αναφέρει ότι «για την κατάρτιση της ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος συνεργάζεται με τον Δήμαρχο και τα άλλα όργανα του Δήμου και τις υπηρεσίες αυτού».

Κατόπιν τούτου η παράταξή μας ενεργώντας πάντα προς το συμφέρον των συνδημοτών μας, και μέσα στα πλαίσια των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας, δηλώνει ότι όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε το έργο μας, δίπλα στο Δήμαρχο μας, παρά τα εμπόδια, που προβάλλονται από κάποιους παράγοντες, που θέλουν να κρατήσουν τη Σπάρτη, χρόνια τώρα, στην οπισθοδρόμηση!»

Απ’ ότι φαίνεται στον δήμο Σπάρτης δρομολογούνται εξελίξεις που δεν αποκλείεται να είναι ραγδαίες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις