ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Παναγιώτα (Πιπίτσα) Νικ. Βασιλείου

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στη 1:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Κοιμητήριο Αμυκλών τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 94χρονης Παναγιώτας Νικ. Βασιλείου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νικόλαος – Μαρία Βασιλείου και Αθανάσιος – Βικτωρία Βασιλείου, τα εγγόνια της Ναπολέων, Απόστολος και Ναπολέων, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αμαλία Γ. Κοντάκου

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 2:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 82χρονης Αμαλίας Γ. Κοντάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Ηλίας – Χάρη και Ευαγγελία – Ιωάννης, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευθύμιος Ι. Παινέσης

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Θεολόγο τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 54χρονου Ευθυμίου Ι. Παινέση. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Αθανάσιος και Σταματική - Δημήτριος, τα ανίψια του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Αρ. Γιατράκος

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στο Γεωργίτσι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Αρ. Γιατράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η πρεσβυτέρα Αγγελική, τα παιδιά του Παντελής, Σταύρος – Κωνσταντίνα, Διονύσιος και Σταυρούλα (χήρα) Θεοφάνη, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Νίκωνας Ζερβός

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας (Μενελάου 25) στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νίκωνα Ζερβού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ειρήνη, τα παιδιά του Ιωάννης – Ελένη, Νικόλαος – Γεωργία και Νεκτάριος – Βασιλική, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Αν. Σκιάδας

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 8:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Αν. Σκιαδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νάντια και Αναστάσιος η πεθερά του Μηλιά, η κουνιάδα του Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Ηλ. Κατσίχτης

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ηλ. Κατσίχτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Βασιλική, τα αδέρφια του Ιωάννης – Αναστασία, Ελένη – Κωνσταντίνος και Δημήτριος – Δήμητρα , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Γ. Βοζιόλας (Ιεροψάλτης)

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Σελλασία τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο του Ιωάννου Γ. Βοζιόλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του , τα παιδιά του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Άννα Λ. Τσαμολιά

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Άννας Λ. Τσαμολιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Λεωνίδας, τα παιδιά της Τριάδης, Παναγιώτης, Ελένη – Μιχάλης και Ευφροσύνη, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Ι. Καρτερούλης

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειου Ι. Καρτερούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα Δαριώτη, η κόρη του Ιωάννα, η μητέρα του Παναγιώτα, η αδερφή του Κωνσταντίνα, οι θείοι του, οι θείες του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Φλώρος

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πότα, τα παιδιά του Αδαμαντία – Παναγιώτης και Αγγελική – Δημήτρης, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Α. Λίγκρη

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Α. Λίγκρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Απόστολος, τα παιδιά της Παναγιώτα, Γιάννης – Σταματίνα και Αναστασία, τα αδέρφια της Κωνσταντίνα Κουστόγιωργα, Πέτρος – Καίτη Καλαβρυτινού, Παρασεκυή Μπετνάβσκι και Πολυξένη Κανελλοπούλου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Φρειδερίκη Β. Πλευρίτη

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Φρειδερίκης Β. Πλευρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος , τα παιδιά της Δημήτριος και Μαρία – Ιωάννης, τα εγγόνια της Αδαμαντία και Ελπίδα, η αδερφή της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Πολυτίμη Δημ. Βλάχου

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Πολυτίμης Δημ. Βλάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, η μητέρα της, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Σουλτάνης «Ξαγοράρης»

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Άγιοι Ταξίαρχοι στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Σουλτάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία , τα παιδιά του Ανδρέας – Ελπίδα Σουλτάνη, Ηλίας Σουλτάνης και Παναγιώτα – Χρήστος Μιχαλάκος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Γραμματικάκης (Δικηγόρος)

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Χριστού Γεννήσεως Παιανίας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γραμματικάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χρύσα Γρηγοριάδη, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, τα ξαδέρφια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστράτιος Ι. Σμυρινιός

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευστράτιου Ι. Σμυρνιού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Αθανασία και Γιάννης, τα αδέρφια του Κανέλα (χήρα) Κουλογιάννη και Χρήστος – Ελένη Μαζαράκου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα (Χήρας) Ν. Λυμπιωτάκου

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταυρούλας Ν. Λυμπιωτάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος – Μάρθα και Σωκράτης – Βασιλική, τα εγγόνια της Νίκος, Αλέξανδρος, Σταυρούλα και Άννα, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις