ΤΡΙΠΟΛΗ. Πνεύμα ανήσυχο, αυτοδημιούργητος, πετυχημένος, με ασταμάτητη δράση, ελεύθερη γνώμη και σκέψη, με αγάπη για τον τόπο του, αλλά και «μαχητής» με ανοιχτό μυαλό και αποφασισμένος να προσφέρει με κάθε τρόπο. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ελληνοαμερικανό Χρήστο Καλογερόπουλο που τα τελευταία χρόνια μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην αγαπημένη του πατρίδα, την Τρίπολη, τη Φλόριδα και την Ατλάντα.

Ο κ. Καλογερόπουλος δεν είναι από τους ανθρώπους που… βολεύονται με ό,τι έχουν. Δεν επαναπαύεται. Όταν βλέπει κάτι που πρέπει να αλλάξει δεν μένει στα λόγια… κάνει πράξεις. Πράξεις που θα μείνουν στη μνήμη της πόλης.

Με απλά λόγια είναι ένας άνθρωπος που δεν… κάθεται ήσυχος και δεν σιωπά στα κακώς κείμενα. Ετσι έχει ήδη κάνει τις πρώτες του δωρεές, μία στην πόλη της Τρίπολης και μία ακόμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ενώ ετοιμάζει και τις επόμενες. Την ίδια ώρα «μιλάει» τη σκληρή αλλά σωστή γλώσσα της αλήθειας, «χτυπάει» δημάρχους και Πολιτεία για τα άσχημα και τα στραβά της Τρίπολης, παροτρύνει άπαντες να αποφύγουν την αστυφιλία προς την πρωτεύουσα της Αρκαδίας και ουσιαστικά «ζητάει» τη συνδρομή όλων για να αλλάξει η πόλη που μπορεί να μην έχει θάλασσα και λίμνες αλλά έχει πολύ μεγάλη Ιστορία.

Ο κ. Καλογερόπουλος με την σύζυγό του Μαρία (αριστερά) και την κόρη του Αννα-Μαρία (κέντρο). Φωτογραφία: ekirikas.com

Ο κ. Καλογερόπουλος δεν «μασάει» και ούτε κρύβει τα λόγια του για τους «φόβους» των Δημάρχων αλλά και τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για μία καλύτερη Τρίπολη. Αποκαλύπτει τη βοήθεια που του δίνει στο να πραγματοποιήσει τις δωρεές του η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής, μιλάει για τη ζωή του, για την πολιτική στην Ελλάδα, την ψήφο των ομογενών αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζει να ενημερώνεται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: ekirikas.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις