ΣΠΑΡΤΗ. Προσεκτικές κινήσεις και υπολογισμένα βήματα ακολουθούν οι δημοτικές παρατάξεις, είτε παλαιότερες είτε νεόδμητες, στην προσπάθειά τους να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο νίκης, ικανό να εκμαιεύσει την προτίμηση των ψηφοφόρων για την ανάληψη τής Δημοτικής Αρχής, στον ιστορικό Δήμο Σπάρτης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πιο πρόσφατη (Πρσκ. 10/3, 19:30) πολιτική μάζωξη της Παράταξης Βαλιώτη, στον Κλαδά, τού Δήμου Σπάρτης…

Μάλιστα, σύμφωνα και με πληροφορίες του notospress.gr, ο χώρος του κοσμικού κέντρου, δεν στάθηκε επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες της..

«Το παρών», εγκάρδια, έδωσαν αιρετά και μη μέλη της Ενωτικής Κίνησης, από το κέντρο και την περιφέρεια του Δήμου…

Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση μα ήταν αυτή που σηματοδότησε την εντατικοποίηση των διεργασιών και των κινήσεων εν όψει, βέβαια, των ερχόμενων Δημοτικών Εκλογών.. Στην εφ’ όλης της ύλης συζήτηση αναφέρθηκαν τρέχοντα ζητήματα και προβληματισμοί για τα δημοτικά πράγματα τής Σπάρτης, καταδείχθηκαν τα κακώς κείμενα αλλά και αναφέρθηκαν λάθη ή αναθεωρήσεις πράξεων της Δημοτικής Αρχής Βαλιώτη, οι νέες οπτικές και οι προοπτικές μιας επόμενης Δημοτικής Διοίκησης.

  • Λευκή επιταγή

Ο Βαλιώτης είναι έτοιμος και πρόθυμος να ηγηθεί εκ νέου της εκλογικής καθόδου της Παράταξης στις Δημοτικές. Όπως αναφέρουν πρόσωπα κοντά στον πρώην Δήμαρχο Σπάρτης, ο ίδιος αισθάνεται δυνατός. Δεν έχει αντίρρηση, αν ο συνδυασμός πρότεινε άλλο, νεότερο, μέλος του να ηγηθεί της εκλογικής προσπάθειας, αυτό να προχωρήσει και θα στηριχτεί και από τον ίδιο. Αλλά ήταν τέτοια η ένταση, η προσμονή, το γενικό κλίμα της συνάντησης και οι προτροπές των παρισταμένων που μεταφράστηκε αυτόματα σε ψήφο εμπιστοσύνης ου μην και λευκή επιταγή προς το πρόσωπό του, να προχωρήσει..

  • Επόμενες κινήσεις

Αναμένεται να ανοίξει ο κύκλος των συναντήσεων στις Κοινότητες, για τις Κοινότητες.

Ακολουθεί ευρεία συγκέντρωση του συνόλου του συνδυασμού, παλαιών, νέων μελών και φίλων του, όπου θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της Ενωτικής Κίνησης. Συζητείται ο χώρος εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης..

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις