ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αγγελής Κ. Αγγελάκος

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 88χρονου Αγγελή Κ. Αγγελάκου.

Αντωνία Δ. Μαρκάκη (Χήρα)

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 88χρονης Αντωνίας Δ. Μαρκάκη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία – Δημήτρης και Αρίστος, ο αδερφός της Ευάγγελος, τα εγγόνια της Καλλιόπη – Λούις και Σταμάτης, τα δισέγγονα της Πολυτίμη, Γιώργος και Δημήτρης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευτυχία Γερ. Καψάλη (Χήρα)

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 86χρονης Ευτυχίας Γερ. Καψάλη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιώργος, Θεόδωρος – Δήμητρα, ο εγγονός της Γεράσιμος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Ν. Καρακαμπάσης

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 3:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοσμά Αιτωλού στο Β’ νεκροταφείο στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 82χρονου Κωνσταντίνου Ν. Καρκαμπάση. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα τέκνα του Παναγιώτης – Γεωργία, Νικόλαος – Γεωργία, Ελένη και Γεώργιος, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Καραγκιουλές

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Καραγκιουλέ. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα Καραγκιουλέ, τα παιδιά του Αφροδίτη – Παναγιώτης Λαγουδάκης και Αγγελική – Βασίλειος Ηλιόπουλος, τα εγγόνια του Γιώργος – Άννα-Δανάη, Έκτορας – Μιχαήλ και Ορέστης – Δημήτριος, τα αδέρφια του Γιώργος – Βασιλική Καραγκιουλέ και Ιωάννης – Σταυρούλα Ξηντάρα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστράτιος Ευαγ. Αλειφέρης

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστρατίου Ευαγ. Αλειφέρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νικολέτα, τα παιδιά του Ανθή – Χαρίλαος Νικόλαρος, τα εγγόνια του Βασιλική – Ηλίας, Παναγιώτης – Παναγιώτα, Ευστράτιος και Νίκη, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Β. Κατσούλη

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Β. Κατσούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος, τα παιδιά της Λυγερή – Ιωάννης, Αργύρης και Νικολέττα – Ελένη, η εγγονή της Βασιλική, η αδερφή της Δέσποινα, τα ανίψια της Βασίλειος – Μαρία, Νικόλαος – Γιούρη, Αργύρης – Αποστόλης, Κωνσταντίνα – Ελένη και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Κολοβού

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Κολοβού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Ευγενία – Παρασκευάς και Γεώργιος – Αναστασία, τα εγγόνια της Ιωάννης, Δήμητρα, , Μαρία, Βασιλική – Μαρία, ο δισέγγονος της Παρασκευάς – Παναγιώτης, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Τουτούλη

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κοιμητήριο Ζαγάνας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Τουτούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Μαριάννα και Κωνσταντίνος – Αγγελική, τα εγγόνια της Νικόλαος – Γεώργιος, η αδερφή της Αθανασία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις