ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ. Την επιθεώρηση του δημοφιλούς ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή, με τίτλο «Με παρέσυρε το ρεύμα» παρακολούθησαν το Σάββατο (18/3), οι Γεωργιτσιάνοι Αττικής, μέσω του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, στο θέατρο Περοκέ….

Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής, κατά την διάρκεια της επιθεώρησης, αναφέρθηκε τρεις φορές στον Σύνδεσμο των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος και απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου, «ευχαριστεί θερμά τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες που παρέστησαν και απόλαυσαν τον μοναδικό ηθοποιό, με άφθονες στιγμές γέλιου, σε μία δύσκολη εποχή για όλους».

Στοιχεία της επιθεώρησης

Κείμενο: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στίχοι: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σκηνοθέτης: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

Σκηνογραφία: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΟΛΙΔΗ

Κοστούμια: ΑΝΝΑ ΖΙΑΖΙΑ

Φωτισμοί: ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ

Μουσική: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

Ερμηνεύουν: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΒΑΛΙΑ, ΑΡΕΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΛΑΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΟΜΑΛΛΟΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΙΒΗ ΚΟΥΡΤΗ

  • Με παρέσυρε το ρεύμα

«Ο Μάρκος Σεφερλής, που όπως πάντα είναι εδώ, ρίχνει άπλετο φως στο blackout της καθημερινότητάς μας προσφέροντας τη μία και μοναδική διέξοδο… το γέλιο.. Όπως αναγράφεται και στο θέατρο Περοκέ: Εδώ ο διακόπτης του γέλιου είναι πάντα στο ΟΝ!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις