ΣΚΑΛΑ. Το κλάμα σκύλου από πόνο έκανε κάτοικο της Σκάλας δήμου Ευρώτα να βγει απ' το σπίτι της για να δει από που προέρχεται. Στο διπλανό οικόπεδο, Έλληνα ιδιοκτήτη, όπου διαμένει Πακιστανός και διατηρεί κότες χωρίς περίφραξη, η γυναίκα κάτοικος ανακάλυψε ότι το αδέσποτο που φρόντιζε και ήταν προσφάτως χειρουργημένο είχε «πέσει στα χέρια» του Πακιστανού ο οποίος το χτυπούσε φωνάζοντας ότι του έφαγε 30 κότες.

Όπως αναφέρουν πολίτες σε αναρτήσεις τους «δεν υπήρχε πουθενά νεκρό κοτόπουλο αλλά ο άνδρας απειλούσε την κάτοικο και μέλος του φιλοζωικού σωματείου δήμου Ευρώτα «η Φροντίδα» ενώ συνέχιζε να κακοποιεί την άτυχη σκυλίτσα. Η γυναίκα πήρε απ' τα χέρια της το άτυχο σκυλί και τον ενημέρωσε ότι θα γίνει καταγγελία στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής».

Όπως σημειώνουν οι πολίτες «η πόρτα του οικοπέδου είναι μονίμως ανοιχτή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα και να μπαίνουν μέσα ξένα ζώα και να βγαίνουν τα ζώα του οικοπέδου έξω».

Το μέλος της Φιλοζωικής έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα και ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Η άτυχη σκυλίτσα είναι τρομοκρατημένη αλλά ασφαλής και δέχεται την φροντίδα για να επουλωθεί η πληγή που προκλήθηκε από το καλάμι με το οποίο την χτυπούσε ο άνδρας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις