ΛΑΚΩΝΙΑ. Η δημοσιογραφία στη Λακωνία σηκώνει τα χέρια. Όταν επιχειρεί να διεισδύσει στα άδυτα οικογενειών για υποθέσεις βιασμού βρίσκει πόρτες και στόματα ερμητικά κλειστά. Οι Αρχές φαίνεται να κινητοποιούνται όταν τα «μεγάλα μέσα» αναλαμβάνουν ρόλο.

Όπως αποκάλυψε το Mega, μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης έρχεται να προστεθεί στις πάμπολλες προηγούμενες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η νέα περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου αφορά 13χρονη κοπέλα από τη Λακωνία, η οποία έμεινε έγκυος και στα τέλη του 2022 γέννησε το παιδί του βιαστή της, όπως υποστηρίζει, σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Η υπόθεση κινητοποίησε την αστυνομία, η οποία, ύστερα από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με τη 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζοντας ότι έγινε με τη θέλησή της.

Η ανήλικη στη Λακωνία βιάστηκε από συγγενή της

Το σοκαριστικό είναι ότι, μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές αρχές, συνελήφθη συγγενής της, ο οποίος, όπως είπε η ανήλικη, τη βίαζε, και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη.

Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο όμως αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, τη βίαζε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις