ΣΚΑΛΑ. Αλλάζει όψη ο βοηθητικός χώρος του γηπέδου ποδοσφαίρου Σκάλας, με τη δημιουργία τριών μίνι γηπέδων για την κάλυψη αγωνιστικών και προπονητικών αναγκών.

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες την Τετάρτη (22/3)

Οι εργασίες ξεκίνησαν την Τετάρτη (22/3) και αφορούν

  • στη διαμόρφωση του χώρου και,
  • την προμήθεια και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τρίτης γενιάς.

id

Πρόκειται για ένα έργο που εκτελείται ύστερα από συνεργασία του Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος Βρεττάκος» Δήμου Ευρώτα, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνολικού προϋπολογισμού 238.230 €,

Προδιαγραφές - Τεχνικά χαρακτηριστικά

Να σημειωθεί ότι το καθένα από τα τρία μίνι γήπεδα που θα δημιουργηθούν στον βοηθητικό χώρο του γηπέδου Σκάλας, θα είναι διαστάσεων 30Χ45 μέτρα, δηλαδή θα πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μίνι Ποδοσφαίρου, για την τέλεση αγώνων 6Χ6. Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα μίνι γήπεδα θα διαθέτουν περιμετρικό σύστημα αποστράγγισης, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό γηπέδου, όπως πάγκους αναπληρωματικών, κ.λπ.

«Η δημιουργία των τριών μίνι γηπέδων στο βοηθητικό χώρο του γηπέδου Σκάλας, εκτός από την κάλυψη αγωνιστικών και προπονητικών αναγκών, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στον Δήμο Ευρώτα, δεδομένου ότι τα τρία μίνι γήπεδα μπορούν να αποτελέσουν και έναν ενιαίο γηπεδικό χώρο, που πληροί τα κριτήρια για αγωνιστική ένταξή του στο πρωτάθλημα», λένε από τον Δήμο..

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις