ΣΠΑΡΤΗ. Με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, την Πέμπτη 30/3 (19:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Π.Ε. Λακωνίας, στη Σπάρτη.

Θέματα

1ο: Προσωρινή μετακίνηση χώρου στάθμευσης ταξί λόγω εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση Κέντρου Σπάρτης»

Εισηγήτρια: Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου

2ο: Διαγραφή οφειλών

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

3ο: Λήψη απόφασης για συνέχιση της συνεργασίας του Δήμου με την τράπεζα Eurobank

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

4ο: Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Δ.Ε. ΟΙΝΟΥΝΤΟΣ 2021», αναδόχου Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Εισηγήτρια: Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου

5ο: Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων κατά την εκτέλεση συμβάσεων προμηθειών και συμβάσεων υπηρεσιών για το έτος 2023

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

6ο: Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης - παραλαβής προμηθειών και παραλαβής υπηρεσιών Τμήματος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας για το έτος 2023

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

7ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

8ο: Τροποποίηση του άρθρου 4 (Διάρκεια Σύμβασης) της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης με τίτλο «Διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Σπάρτης Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας (ΔΕ3) της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο Σταθμό Μεταβατικής Διαχείρισης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της 1ης Διαχειριστικής Ενότητας (ΔΕ1) της Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Εισηγητής: Χρήστος Κανακάκος

9ο: Περί αντικατάστασης εκπροσώπων του Δήμου Σπάρτης στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Σπάρτης και της Εταιρείας «Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕ- Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» για την «Τεχνική Υποστήριξη υλοποίησης του έργου «Βιοκλιματική Αναβάθμιση ΞΕΝΙΑ Σπάρτης και μετατροπή σε Κέντρο Πολιτιστικών, Τουριστικών και Διοικητικών Δραστηριοτήτων».

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

10ο: Περί αντικατάστασης εκπροσώπου του Δήμου Σπάρτης στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης για το έργο: «Επισκευή -Ανακαίνιση του Κτιρίου Σπυρόπουλου»

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις