ΣΠΑΡΤΗ. Σε 6 μήνες οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν για την νέα δημοτική αρχή της Σπάρτης. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες θα πρέπει να διακρίνουν, εκτός από τον επικεφαλής και τις βασικές προγραμματικές θέσεις, τα πρόσωπα που απαρτίζουν τους συνδυασμούς. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στις δημοτικές εκλογές, ειδικά την πρώτη Κυριακή, το αποτέλεσμα διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Από τις πρώτες διαρροές, μιας και ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, εντοπίζουμε κάποια πρόσωπα.

Με τον Πέτρο Δούκα, αν τελικά κατέβει, θα είναι υποψήφιοι ο Χρήστος Κανακάκος, η Γεωργία Ζαχαράκη και η Γεωργία Δεδεδήμου.

Με τον Σταύρο Αργειτάκο, αναμένοντας την ανακοίνωσή του, θα είναι υποψήφιοι ο Παναγιώτης ή ο Γιώργος Κυριακούλιας, ο Γιάννης Σουμάκης, ο Ηλίας Κοντάκος και ο Γιώργος Μπουγάδης.

Με τον Βαγγέλη Βαλιώτη, που ήδη ανακοίνωσε την κάθοδό του, υποψήφιοι θα είναι ο Γιώργος Κουρεμπής, ο Νίκος Φλώρος, ο Γιώργος Κονίδης και ο Γιάννης Ματζουράνης.

Με την Ντία Τζανετέα, που θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες, θα είναι υποψήφιοι, ο Σπύρος Χανδόλιας, ο Απόστολος Μαυρίδης, ο Θεόδωρος Σμυρνιός, ο Θανάσης Καρλαύτης και ο Γιώργος Κανελλόπουλος.

Με τον Μιχάλη Βακαλόπουλο, που αναμένεται επίσημη ανακοίνωσή του θα είναι, ο Θεόδωρος Μέγγος, ο Σπύρος Σελίμος και ο Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Προσοχή! Τα πιο πάνω ονόματα δεν σηματοδοτούν και το ύφος κάθε συνδυασμού αφού είναι οι πρώτες διαρροές και υπάρχουν πληροφορίες για πλειάδα νέων υποψηφίων και πολλών γυναικών.

Μετά το Πάσχα αναμένεται η κλιμάκωση των δημοσίων εμφανίσεων ίσως και η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων απ’ όλους τους επικεφαλής, οπότε θα ακολουθήσει άμεσα και η ανεπίσημη δημοσιοποίηση των υποψήφιων συμβούλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη φορά δεν θα είναι υποψήφιοι ο Σπύρος Μοιράγιας, ο Θέμης Πατσιλίβας, ο Θανάσης Μιχελόγγονας, η Ελένη Δαράκη και ο Δημήτρης Αποστολάκος, τουλάχιστον στον δήμο Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις