ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δημήτριος Φ. Βοργιάς

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 85χρονου Δημήτριου Φ. Βοργιά.

Αντωνία Ν. Βουλουμάνου

Το Σάββατο 1 Απριλίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στη Πλατάνα τελείται το 40ήμερό μνημόσυνο της Αντωνίας Ν. Βουλουμάνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αθανάσιος – Γεωργία, τα εγγόνια της Ευφροσύνη – Αλέξανδρος, Αντωνία και Αγγελική, η δισέγγονη της Σταυρούλα και οι λοιποί συγγενείς της.

Σπυρίδωνας Δημ. Σταυρόπουλος (Ιερέας)

Το Σάββατο 1 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Δημ Σταυρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η πρεσβυτέρα του, τα τέκνα του, τα εγγόνια του, η δισέγγονη του τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αμαλία Γ. Κοντάκου

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται 40ήμερο μνημόσυνο της Αμαλίας Γ. Κοντάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Ηλίας – Χάρη και Ευαγγελία – Ιωάννης, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αγγελική Ιωανν. Μουστάκη

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Ιωανν. Μουστάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανδριάνα Κ. Κοτσώνη

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ανδριάνας Κ. Κοτσώνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Παναγιώτα (χήρα) Κωνσταντίνου Μπαλάσκα και Θεόδωρος – Αικατερίνη Κοτσώνη, τα ανίψια της, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευθύμιος Ι. Παινέσης

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευθυμίου Ι. Παινέση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Αθανάσιος και Σταματική – Δημήτριος, τα ανίψια του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Μάρκου

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαράλαμπου στη Βαμβακού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Μάρκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η οικογένεια της Πετρούλα – Γεώργιος Λάτσης, η οικογένεια της Γεωργία Μάρκου, τα εγγόνια της , τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Μιχαήλ Βύρης

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μιχαήλ Βύρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αδαμαντία, τα παιδιά του Δημήτριος – Ευαγγελία Βύρη, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Γ. Ψυχογιός

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γ. Ψυχογιού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χαρίκλεια, τα τέκνα του Χριστίνα και Γεώργιος - θεοδώρα, η εγγονή του Φαίη, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Παπαμιχαήλ

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Παπαμιχαήλ. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Ηλίας – Ευαγγελία, Ευγενία και Γεώργιος – Ασπασία, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Δ. Δημάκος

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Γούναρη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Δ. Δηαμάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή τα παιδιά του Δημήτριος – Γραμματική Δημάκου, Δέσποινα – Παναγιώτης Μανωλάκος και Ελένη – Χρήστος Αγγελάκος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Σ. Καλλιανιώτης

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου (παλιές εργατικές κατοικίες) στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Σ. Καλλιανιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Σταυρούλα, ο αδερφός του Ιωάννης, τα εγγόνια του Παναγιώτα, Σοφία και Κυριακή, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Θεοφ. Λάζαρης

Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Θεοφ. Λάζαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Θεοφάνης – Ντανιέλα, Βασίλης – Ελένη και Σταύρος – Μαρία- Άννα, τα εγγόνια του Ευτυχία, Δήμητρα, Παναγιώτης, Νεκταρία, Παναγιώτης και Σταυρούλα, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις