ΣΠΑΡΤΗ. Ως «απαράδεκτη τακτική ποινικοποίησης της (σ.σ. πολιτικής) αντιπαράθεσης» χαρακτηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Σπάρτης, τα κωμικοτραγικά που διαδραματίστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση τού Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης.

  • Σχόλιο για τα γεγονότα στο διακοπέν Δημοτικό Συμβούλιο:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Σπάρτης καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική ποινικοποίησης της αντιπαράθεσης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Σπάρτης, την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Τέτοιου είδους φαινόμενα ενισχύουν την εικόνα της παρακμής και του χαμηλού πολιτικού επιπέδου των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, προκαλούν απέχθεια και αποστροφή στον λαό , αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά λαϊκά προβλήματα που συνεχώς οξύνονται και είναι συνέχεια της επιδίωξης του αστικού κράτους να βάζει εμπόδια στην πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Όσο για τα υπαρκτά σκάνδαλα που βάζουν στη δημόσια αντιπαράθεσή τους οι εκπρόσωποι των αστικών κομμάτων (ειδικά σε προεκλογικές περιόδους), ας αναλογιστούν, ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι η ύπαρξη του συστήματος στο οποίο ζούμε και στο οποίο μπαίνει στη ζυγαριά του κέρδους η ανθρώπινη ζωή, όπως έδειξε και το πρόσφατο έγκλημα στα Τέμπη

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις